Airco voor garages
(klik hier voor informatie voor particulieren)

Garage SWA beschikt over de gespecialiseerde kennis, de vereiste vergunningen en de uitrusting om alle voorkomende werkzaamheden aan de auto airco van uw klanten uit te voeren zoals regulier onderhoud, foutzoeken en -oplossen, retrofit en reparaties.

 • Foutzoeken en -oplossen
  In geval van problemen aan de auto airco, kan op eenvoudige wijzen al snel een indicatie worden verkregen. Een simpele diagnose volstaat (dit kunt u zelf doen). Vervolgens kunt u contact met ons opnemen om de nodige vervolgacties in te plannen of, indien dat mogelijk is, direct te laten uitvoeren.
 • Onderhoud
  Ons specialisme, het onderhouden en repararen van auto airco systemen, is een prima aanvulling op uw eigen diensten pakket. Wij hebben hiertoe geïnvesteerd in de benodigde expertise en gespecialiseerde apparatuur.
 • Retrofit
  Het weer up to date brengen van oudere airco systemen is bekend als retrofit.
 • Reparatie
  We beschikken over een complete uitrusting om de herstelwerkzaamheden aan uw auto airco zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren. Dat is erg prettig voor uw clienten. Zo kunnen we in samenwerking met de garage er voor zorgen dat in geval van schade aan de airco de client zo snel als mogelijk weer over zijn vervoermiddel kan beschikken.
 • Onderdelen
  Wij kunnen airco onderdelen en verbruiksartikelen leveren voor alle gangbare en minder gangbare automerken en types.